POZVÁNKA A ÚVOD

Starknest

       
11. ERTOLOGICKÝ KONGRES
BYŠIČKY 1995
POZVÁNKA
31.3. - 2.4.1995 (gregoriánského)
t.j. Kvido 1994 - 2.1.1995 (etareánského)

Ertologický kongres bude spojen s oslavou konce roku 1994 etareánského kalendáře a začátkem roku 1995, roku, kdy začíná druhé desetiletí ertologických výzkumů.
Organizační štáb Erconů proto prosí účastníky Erconu 1994, aby po zvážení své účasti v 10. ročníku a s ohledem na vlastní plánovaný ertologický výzkum laskavě vyplnili přiložený list a zaslali jej organizátorům akce nejpozději do 15. ledna 1995.


________________________zde oddělit ___________________________

PŘIHLÁŠKA NA ERCON 95

Jméno:____________________________________________________
Předběžně se přihlašuji na 11. Ertologický kongres v roce 1995.
Uvažuji s AKTIVNÍ ÚČASTÍ ( s ertologickým příspěvkem)
ÚČASTÍ POZOROVATELE (nehodící se škrtněte !!)

_______________________
podpis



11. ERTOLOGICKÝ KONGRES
BYŠIČKY 1995
Organizační štáb Erconů ve spolupráci s Ertologickým muzeem, Společností Ertarsko-Českého přátelství a Velvyslanectvím Republiky Ertar oznamují:
Na četná přání mnoha účastníků a s přihlédnutím k jiným objektivním událostem, jako například plavecké přebory, narozeniny tchýně a pod. stanovujeme poslední, desátou definitivní verzi termínu konání 11. Ertologického kongresu, t.j. datum
18.11.1995
Vzhledem k počtu předem přihlášených příspěvků se rozhodl organizační štáb uspořádat pouze jednodenní setkání. Program bude zahájen v sobotu cca v 10.00 hodin. Oběd bude zajištěn v místě konání akce. Program bude ukončen podle množství prezentovaných příspěvků.
Pro omezený počet účastníků je možno po osobní dohodě s organizačním výborem zajistit ubytování. Rovněž dopravu ze stanice ČD je možno osobně dohodnout.
Uzávěrka příspěvků, které je ještě možno zahrnout do konferenčních materiálů je 3.11.1995.
Do téhož termínu prosí výbor o potvrzení Vaší účasti pro zajištění dostatečného množství konferenčních materiálů i obědů.
Konferenční poplatek za uvedené materiály a služby bude podle počtu účastníků rozpočten a uveřejněn na zahájení programu.
Na shledanou na 11. Erconu se těší
Starknest
Po úvodním uvítání obdrželi účastníci ertologického kongresu tzv. "tablo", které bude pro dalších 10 let nahrazovat "dekorační provazec" na který se v uplynulých deseti letech zavěšovaly jednotlivé barevné třapce potvrzující účast svého nositele na konkrétním ertologickém kongresu (v každém ročníku jiná barva) a jiná ocenění (např. schránka s diplomem doktorátu z Ertologie). Na toto tablo se budou v příštích deseti letech nalepovat účastnické známky a další známky potvrzující dosažení příslušného titulu nebo ocenění.