POZVÁNKA

1 11 12A

Vážení a milí ERTOLOGOVÉ

Organizační štáb Erconu ve spolupráci s Velvyslanectvím Republiky Ertar v České republice a Společností Ertarsko-českého přátelství si Vás dovolují pozvat na letošní Ertologický kongres.

12 A . ERTOLOGICKÝ KONGRES

se koná dne 1.11.1997 v Byšičkách

Program začíná kolem 10,00 a bude probíhat za Vaší aktivní účasti a spolupráce tak dlouho, jak dlouho budou jednotliví účastníci prezentovat své nové výzkumy. S ukončením akce se počítá v sobotu v nočních hodinách.

Po dohodě s organizátory je možno zajistit cca 6 míst k přenocování ve vlastních spacácích. Oběd bude již tradičně zajištěn v “hotelu” Moroo Sharna.

Pro zabezpečení programu si dovolujeme požádat o potvrzení účasti jednotlivých účastníků. V případě Vašeho požadavku na odvoz z vlakového nádraží v Lysé nad Labem bude v sobotu kolem 8,00 ráno dle příjezdu vlaku přistaven vůz.

Přednášející žádáme o nahlášení předpokládané délky a názvů jednotlivých příspěvků nejpozději do 25.10.1997.

Pro snadnější zařazení příspěvků do dalších svazků Ercyklopedie prosíme o předání příspěvků na disketách. Diskety budou čestně vráceny.

Vzhledem k probíhajícím stavebním úpravám v historickém objektu nelze v tomto roce program protáhnout až do neděle. V neděli od 8,00 budou již probíhat stavební práce.

Na Vaše odezvy a aktivní účast na Erconu s těší

Starknest