Velký domeček zábavy
Big Litl Haus of Entrtejment (BLHE)

Pavlína Hrkalová



     Big Litl Haus of Entrtejment byl založen roku 1526 našeho letopočtu. Leží v Barbaře v Ertilách.
     Založila ho královna Hadřina, která není moc známá, protože nevycházela ze své budovy zábavy. Ale nebyla to jen ona, kdo odtamtud nevycházel. Každý, kdo tam kdy vešel, se už nevrátil. Jsou dva názory: ten první je, že je tam bláznivá Hadřina chladnokrevně vraždí a poté si na ně navléká své modely spodního prádla. Druhá možnost je (méně pravděpodobná), že se jim odtamtud prostě a jednoduše nechtělo. I když, je to možné, protože se tam nacházely úžasné zábavné věci.
     Dochovaly se nám bohužel jen části těchto předmětů. Pro bulimiky tu byl vomitr (v překladu: zvracatel). Další atrakcí byla kendlfor brn hér (překlad: svíčka pro pálení vlasů), díky které jste ušetřili za kadeřníka a získali jste origoš vizáž, protože jste se pokaždé popálili jinak. Mezi nejoblíbenější atrakce (poznala jsem to podle opotřebovanosti součástky) patřil drankr and deprivr of hengouvr (opíječ a poté zbavovač kocoviny). To by používalo i nemálo lidí v dnešní době. Tojlitbox wis sietr (kadikrabice s divadlem). Lidé u nás si při vykonávání své potřeby na WC čtou. Ale obyvatelé Ertil si na toaletě pobyli dlouhé noci a dny.
     A zcela určitě zde bylo mnohem více atrakcí, ale jelikož Big litl Haus of Entrtejment (neboli masochist-centr) v roce 1540 vyletěl do povětří, více věcí se nedochovalo. Můj osobní názor je, že to zavinil nadmutý návštěvník Tojletboxu….