ERTOLOGICKÉ KONGRESY 1985 - 2005




Poznámka redakce CD

CD ERTOLOGY 2006 připravila redakce Ertologické literatury při Ertar Embasy of Ček repablik. Všechny obrazové i textové informace byly publikovány na jednotlivých ertologických kongresech a podle dohody zůčastněných ertologů (a ke smůle všech nepřítomných) byla schválena tzv. Kvídská konvence podle které se prezentací výzkumu na Erconu uděluje automaticky souhlas k publikování práce na tomto CD nebo na webových stránkách Společnosti ertarsko-českých vztahů. Kopírování tohoto CD a další šíření informací mimo rámec vymezený výše však stále podléhá souhlasu autorů jednotlivých příspěvků a Ertar Embasy of Ček repablik.

CD obsahuje obrazové i textové informace v právě dosaženém stupni digitalizace s tím, že digitalizace dat nadále probíhá díky nezanedbatelné finanční podpoře Ertaru a na dalších verzích CD se bude obsah postupně rozšiřovat. Protože všechna data ještě nemají novou formu, jsou zde zahrnuta i data z CD ERTOLOGY 2005 v jejich původní podobě. Tato data budou rovněž postupně převedena na uspořádání podle Erconů. Toto CD je "Light" verze, což podle nového redakčního plánu znamená, že obsahuje dostupné přednášky v plném znění s miniaturami obrazového doprovodu. Obrazový doprovod velkého rozlišení, videa a další datově náročné přílohy jsou v kompletní formě připraveny v tzv. "Full Size" version.

Toto CD si neklade za cíl efektní HTML zpracování dat, ale graficky použitelnou formou obsáhnout maximum z již učiněných objevů a výzkumů.

Redakce ráda přijme podnětné připomínky a návrhy k dalšímu vývoji tohoto CD. Prosíme všechny ertology, aby podrobně prostudovali všechny programy všech Erconů a zjistili tak, které své příspěvky nemá redakce tohoto CD k dispozici v elektronické podobě. Rádi bychom dokompletovali programy všech erconů se všemi prezentovanými přednáškami. Za redakci Starknest