POZVÁNKA

Starknest

Společnost Ertarsko-českých vztahů
ve spolupráci s
Ertar Embasy in Czech Republic
si Vás dovolují informovat
o pořádání akce:

ERCON 2011

který se koná

5. 11. 2011

V Kunicích
Místo konání :
Kunice 38, pobočka firmy Antonín Rovenský ROTO. Doprava na místo akce vlastními vozy, po dohodě s organizátory lze zajistit dopravu z oblasti Prahy 4 – Spořilova (odjezd nejpozději 9.00)

Pokyny pro účastníky:
Začátek akce: 10.00, předpokládané ukončení podle případného programu. Program se tentokrát neplánuje žádný. Proto se s ohledem na předchozí ročníky a jejich vědeckou náplň neplánuje jako součást Erconu také Ertologický kongres. Naproti tomu se bude v rámci Erconu konat 1. Ročník akce VýSErtol, tedy Výročního Setkání Ertologů a projekce ertologických filmů, bude-li o ni zájem.


Stravování:
Oběd: 13.00 objednán stůl restauraci Pod Ledem ve Velkých Popovicích, doprava částečně zajištěna (8 osob) + částečně vlastní vozy (dle dohody) Podrobnosti na http://www.restauracepodledem.cz, dále k dispozici mikrovlnná trouba, varná konev, nádobí na stolování

Téma akce:
Udržení kontinuity ertologických setkání

Alternativní program, případně řádný program pro všechny v případě pěkného počasí: Zámecký park zámku Berchtold v Kunicích s miniaturami českých hradů a Pohádkovou zemí ( podrobnosti na http://www.zamekberchtold.cz )

Dotazy a upřesnění poskytne telefonicky i osobně Ertar Embasy in Czech Republic Těšíme se nashledanou na Erconu. Prosíme o potvrzení účasti s udáním počtu účastníků.
Starknest