VÝZVA A INFO
Slávek Švachouček + Starknest



17.9. posláno k úvaze Slávkovi
Vzhledem k aktuální zdravotní a politické situaci je již (zřejmě) vyloučeno konání Exerconu 2020. Organizační štáb proto navrhuje uspořádat KOREXERCON, nikoliv tedy koronavirový, ale KORESPONDENČNÍ, pro případ, že by někdy v budoucnu bylo možné se opět fyzicky sejít a nebyla tak v seznamu conů mezera. Zájemcům o tuto akci organizátoři navrhují poslat svoje příspěvky (texty, obrázky, videa) elektronicky na známou adresu do 15.10.2020. Případné 3D artefakty mohou organizátoři osobně vyzvednout po domluvě s konkrétními přispěvateli. Do 7.11.2020 (tedy původního data konání letošního conu) pak budou na webových stránkách všechny dodané příspěvky zpracovány a uveřejněny. Pro příspěvky platí i nadále všechna pravidla uveřejněná na exerconu 2019…
Starknest


20.9.
Ahoj, lidé!
Vzhledem k aktuální zdravotní a politické situaci se objevily obavy, že by i u nás mohlo být pořádání hromadných akcí omezeno na šest kusů jako v Británii. Konání Exerconu 2020 ve formě, na niž jsme zvyklí, která se osvědčila a při níž počty účastníků dlouhodobě překračují šest kusů, tedy není jisté. Organizační štáb proto navrhuje uspořádat KORESPONDENČNÍ exercon, aby v tradici erconů nevznikla zbytečná mezera. Zájemce o tuto akci organizátoři žádají, aby poslali svoje příspěvky (texty, obrázky, videa) elektronicky do 15.10.2020 na adresu hlavního koordinátora. Všechny zájemce o účast (i bez vlastní prezentace) prosíme o zaslání selfie pro sestavení hromadné fotografie účastníků a uvítáme připojení aktuální poštovní adresy pro aktualizaci kontaktů a případnou nemailovou korespondenci. Do 9.11.2020 pak budou na našich webových stránkách dodané příspěvky a vybrané fotografie zpracovány a uveřejněny. Těšíme se na vaše maily!
za ERORE a organizační výbor Standové


1.10.
Ahoj, lidé!
Dovolte, abych se omluvil za nepřesnou formulaci ve výzvě z 20.9.2020. Pravidelné datum konání exerconu je vždy první listopadová sobota. Letos je to tedy 7.11.2020. Pro zpracování celé té očekávané hory příspěvků jsme si ještě přidali zbytek víkendu. 9.11.2020 je tedy první pracovní den po letošním exerconu, kdy bychom už měli mít materiály zaslané mailem uloženy na webu. Doufám, že toto vysvětlení bude laskavě přijato, a připomínám, že na příspěvky a selfie účastníků zbývá dnes čtrnáct dní!
za ERORE a organizační výbor Slávek


3.10.
Ahoj, lidé,
dovolte, abych na závěr předexerconové informační kampaně připomněl, že nás na minulém conu Borek upozornil, že akce 2019 byla poslední nepodmíněnou. To znamená, že nadále se budou ercony konat, jen pokud se PŘEDEM sejde DOST kvalitních příspěvků, aby byl zaručen důstojný con. Letos tedy není třeba urgovat osobní účast na exerconu a těžiště komunikace se přesouvá do elektronické formy. Organizaci exerconu tak bude řídit osobně koordinátor (dalibor.cap@gmail.com). CK ERORE proto dočasně omezila své aktivity pouze na podporu webové stránky podle potřeb koordinátora a jeho štábu (viz info na webu ertologové.cz).
Díky a těším se na con. Ahoj, Slávek