31.03.2015 - Šťastný nový rok!

Kvido 2014 v Euréce



Poslední den ertarského roku 2014 jsme se tradičně sešli k oslavám. Tentokrát jsme poctili restauraci Euréka, kde jsme tuto akci pořádali poprvé. Personál byl na výši, zdánlivě se ničemu nedivil. A to Borek vítal jednotlivé účastníky akce ve slavnostním ertarském ponču.
Teprve při našem odchodu se nás vrchní opatrně zeptal na vlajku, kterou ještě neviděl, a stručné vysvětlení přijal jako chlap.



Sešlo se nás víc než dvanáct, asi dvanáct a půl. Tento údaj znamená, že k půlnočnímu přípitku nás bylo dvanáct, ale částečně počítáme Karla I., který je 100% chlap, ale mohl zajít jen na zahájení. Libor a Radka se omluvili. Ostatní se spolehli na naši inteligenci a my je nezklamali - skutečně jsme poznali, že nepřišli a ani se neozvali.
Přesto se sešla reprezentativní sestava v čele se vzácnými hosty Marcelem a Zdeňkem.



Vláďa přinesl obrázek historického ertarského vlaku. Karel I. se nenechal zahanbit a před odchodem stihl také popřát a předat novoroční dar.



Standa při příležitosti Kvida vydal krásný speciál Světelných roků, takže slavnostnímu rázu setkání nescházelo vůbec nic.

Mimochodem... Američani, kteří přijeli se svými obytnými vozy do Prahy na oslavy Kvida, se sešli jinde. Nebýt Marcelova upozornění, málem bychom si ani neuvědomili, že i oni slavili ertarský Nový rok s námi.



Příjemně jsme poseděli a popovídali. Krátce jsme také vzpomněli festivalu Future Gate a pořízením opožděné příležitostné skupinové fotografie jsme vzdali dík Lucy, bez níž bychom FUG takhle koncem roku určitě nezvládli. Jinak jsme si užívali dobrou společnost a na jednom snímku se dokonce podařilo zachytit Borka při focení s jiskrou v oku.



Všechno nejlepší v novém roce nám všem!