15.09.2015 - PPPE aneb start e-sezóny

První podzimní porada ertologů u Břízy




V úterý 15/9/2015 proběhla první koordinační porada nové ERTOLOGICKÉ sezóny. Proběhla na tradičním místě v restauraci U Břízy a účastnili se jí celkem čtyři pravověrní ertologové.



Borek má rád překvapení, proto si opět dal tortily. I tento odvážný ertolog, který se po funkci kooordinátora, zástupce koordinátora, zastupujícího mimořádného velvyslance Ertarského velvyslanectví a předsedy Společnosti česko - ertských vztahů nebojí téměř ničeho, na chvíli zaváhal, když se setkal s aktuální realizací tohoto náhodného procesu. S odvahou sobě vlastní a s morální podporou manželky (taky vlastní) to nakonec důstojně zvládl.



My s Vláďou jsme sáhli po bezpečnějších položkách a Dana se po chvíli studia rukopisů také spokojila s méně odvážnou volbou. Pak už se schůzka mohla nést ve směru přípravných příprav erconu 2015.

Bylo to pěkné posezení s povzbuzujícím závěrem, že letošnímu erconu zatím nic nestojí v cestě. I Dana vypadala spokojeně, i když jsme si nebyli jisti, zda neskrývá úsměv nad našim optimismem (viz foto).