12. 11. 2015 - SSSR 2015

Scifisté v Malešickém pivovaru



V čtvrtek 12/11/2015 se zas po nějaké době sešly staré scifistické rarity. Tentokrát nás Zdeněk pozval do Malešického mikropivovaru. V rámci akcí DCSS jsme tam jeli tři - Dana, Borek a já. Už v autobuse se k nám přihlásila paní Stáňa a zůstala naší trojici věrna celý večer.



V pivovaru byl rezervován prostor v patře. Bylo to velkorysé stylové podkroví, kde nám nabídli kromě solidni kolekce originálních piv i svatomartinskou pečenou husu. Za dotaz po plzeňském jsem sklidil udivený pohled, ale nabídli mi svou originál dvanáctku. Skuteční znalci ocenili širokou nabídku piv a vybrané položky podrobili detailnímu zkoumání.



Smyslem a hlavním bodem programu samozřejmě bylo setkání s lidmi, kteří nám tak trochu scházejí a které jsme už dlouho neviděli. Byly tu takové osobnosti jako Franta Novotný, Zdeněk Rosenbaum, Zdeněk a Míša Rampasovi, Vlado Ríša, Jana Rečková, Honza Kovanic, manželé Čápovi, Vilma Kadlečková, Stáňa Lálová, Filip Gotfrid, Václav Vlk, Robert Rameš a další a další.







Mezi námi se proplétaly servírky a husy a celý večer naplnil očekávání.



Nejmladším účastníkem akce byla nejspíš malá Berenika, na kterou byla její maminka Edita právem pyšná. Škoda, že se nepořádala soutěž Miss Sympatie SSSR 2015, Berenika by ji byla jednoznačně vyhrála.





Obrázky z akce nejsou moc kvalitní, omlouvám se. Jsou to výřezy z filmových záběrů pro vzpomínku na příjemný večer s příjemnými lidmi.