26. 04. 2016 - Kudla, žena, pes a my

Setkání s hercem a frajerem...



Další koordinační porada se konala v úterý 26/4/2016 U Břízy. Jako první samozřejmě dorazili organizátoři Dana a Borek. A přivezli i mne, abych mohl akci zaznamenat. Následoval Standa, pivo a večeře. Krátce potom přišli i hosté. Společně se psem nás tedy bylo sedm!



Tentokrát s námi zašel posedět filmový herec a dabér Vladimír Kudla. Jeho filmografie na ČSFD obsahuje úctyhodných 36 odkazů na filmy a televizní inscenace. Přesto ochotně poskytl redakci SR interview. Zasloužil si tedy nejen zvláštní číslo SR, které ho potěšilo, ale i pochvalnou poznámku redakce o výtečné spolupráci.



Herec dorazil ve společnosti své manželky Táni a psa. Všichni tři se projevili jako sympatičtí společníci a večer nám s nimi rychle uběhl. Rád přiznám, že nemalou měrou se o to přičinily i historky, kterými nám náš host přiblížil svůj zajímavý život. Myslím, že asi málokdo z nás by dokázal vyrazit sám na cestu do Nepálu, kdyby mu na poslední chvíli odpadl blízký přítel a společník. U spisovatelů se tomu říká nepřímá charakterizace, my starší Pražáci používáme dnes již nemoderní označení "faktickej frajer".



Byl to moc hezký večer a všichni doufáme, že nebyl poslední. I mezi hvězdami se totiž občas najdou lidé...