30. 01. 2019 - Dokončená

Pracovní část první porady

Koncem ledna jsem se chystal na lehkou operaci a netušil jsem, jak budu tak brzo po ní mobilní. Domluvili jsme si proto středeční schůzku u mne doma. Protože tři ze dvou účastníků přijeli autem, byl plán jednoduchý - kafe a sušenky. Borek mne ale příjemně překvapil točenou plzní, což určitě zvýšilo kvalitu jednání.






Závěry porady byly zásadní a měly by nám pomoci držet správný kurs i v čase budoucím. Potvrdili jsme si, že Standa je náš Mediální magnát, já se jako Bit-man starám o aktuální informace prostřednictvím stránky a Borek je Koordinátorem. To znamená, že podle hesla "rozděl (práci) a panuj (nad tím zmatkem)" bude udávat hlavní směr. I tak bude dělat všechno možné, ale hlavně strategicky aplikovat důležité informace. My dva pak budeme především udržovat naše informační kanály a vždy včas si ověřovat, zda naše dobře míněná pomoc nepřerůstá v nežádoucí komplikace.

Náš triumvirát tuto zkoušku ustál.

(POZOR - důležitá poznámka: Zkratka K+M+B nebude v tomto smyslu nadále používána kvůli nesporné copyrightové prioritě církve!)



(Foto Starknest a sš)