27. 02. 2019 - PUB 02/19

Meziměstská porada U Břízy



Přestože Olga tentokrát nepřišla, bylo nás zas šest. Kromě Borka, Dany a mne brzy dorazili i Libor, Vláďa a Standa. Libor přitom představoval plzeňské ertologické hnutí, takže jeho přítomnost byla dvojnásob důležitá.







Borek s Danou pro mne dokonce přijeli a dovezli mne až na místo. Náleží jim za to patřičný dík stejně jako Standovi, který mne pak -už trochu společensky unaveného- dopravil zase zpět domů. Přiznejme si, že bez jejich obětavé pomoci by tato reportáž nevznikla.







U rezervovaného stolu Dana s Borkem krátce pohovořili o Zélandu a pak jsme si pochutnali na večeři. Následovala odborná debata. Vláďa do ní přispěl novým obrázkem pro obálku SR. Standa přinesl další číslo, tedy už 567! Pochlubil se také svými plány - připravuje už 666. recenzi viděného filmu, která tedy bude vpravdě ďábelská. Borek podpořil vydávání SR velkorysým sponzorským přípěvkem. A Libor nás pak seznámil s originálním záhadným mexickým obrazcem a převratným výkladem, který k němu poskytl jeho známý, skotský badatel.





Byla to po dlouhé době porada s meziměstskou účastí. Příště se uvidíme na Kvidu. Už se těšíme!