16. 04. 2019 - PUB 6v6

Aprílová porada U Břízy



Výjimečně jsme se v dubnu 2019 sešli v úterý. Protože Standova jinak pravidelná účast tentokrát nebyla jistá, plánoval jsem už dlouho dopředu, že přijedu vlastním vozem a dobrovolně se tak odsoudím k pití limonády. Borek a Standa se už mnohokrát obětovali pro mou plzeň (myslím, že to píšu správně, protože se jedná o druhové označení a ne vlastní jméno). Občasné střídání řidičů proto považuji za nanejvýš nutné.





Protože jsme měli s Olgou spoustu času, přijeli jsme pozdě. Při parkování před hospodou jsem se moc nepředvedl a trochu mne znervóznil řidič, který čekal na volný průjezd. Tak jsem to objel a zapíchl vůz před dům č.17 v naději, že nejspíš nebudou doma.





U rezervovaného stolu nás čekali již všichni čtyři dochvilní účastníci. Vláďa za umělce, Libor za ertology z okolí Plzně a Borek s Danou za dům č.17. Standa tentokrát nepřišel, protože mu dost citelně ublížila stomatoložka. I tak nás bylo šest v šest.





Po dobré večeři (i když barva Borkova hamburgru mne bude děsit ve snech ještě pár dní) jsme probrali všechno možné. Navzájem jsme se tak obohatili nejen o vzpomínky na své vlastní zážitky, ale i o zajímavé momenty z filmů, které nás poslední dobou zaujaly.

Bylo to fajn setkání a už se těším na další. Doufám, že se dočkám brzy.