17. 07. 2019 - Chodovská konference

Přípravná porada



Ve středu 17.7.2019 jsme u příležitosti kulatého výročí Postupimské konference svolali tzv. Chodovskou konferenci. Bylo to právě 222 let(v trinární soustavě) od 17.7.1945, kdy se sešla Velká trojka tehdejší politiky (Harry, Winston a Josif), aby projednala budoucí uspořádání Evropy. Naše velká trojka (Borek, Standa a já) se sešla, aby projednala přípravu letošního exerconu. Pro demonstraci našich ohledů na lidská práva jsme neodehnali Olgu, která se k nám připojila.





Hlavní závěry porady:
1) Koordinátor Borek se přihlásil ke koordinaci (to znamená, že udělá prakticky všechno, co bude potřeba ke zdaru akce)
2) Standa podpoří exercon jako mediální magnát zařazením dodaných konferenčních materiálů do Světelných roků
3) Já se přihlásil k rozeslání mailových informací o připravované akci (postupně přerostou až v drsné upomínky) a přislíbil podporu informovanosti pomocí naší stránky ertologové.cz.

Za snahu jsme byli odměněni 569. číslem Světelných roků, které jsme jako účastníci Chodovské konference dostali přednostně v předstihu. Toto číslo je navíc sběratelsky cenné tím, že je prvním periodikem, kam se Olze podařilo proniknout s její poezií.





Tak přátelé, chystejte referáty na exercon. Jak uvidíte brzy na informační tabuli na naší stránce, váš příspěvek už první nebude. Ale ještě pořád může být nejlepší!

sš (foto Starknest a sš)