16. 10. 2019 - PUB výživy

Před exerconem U Břízy



Ve středu 16.10.2019 jsme na poradě důstojně oslavili světový Den výživy. Borek přivezl mne i Olgu, abychom byli na jednání čerství. Než zaparkoval, Dana nás uvedla k rezervovanému stolu a všichni jsme se zamysleli na výběrem výživných nápojů. Olga tentokrát nepřiznala barvu a místo červené malinovky zvolila barevně ladící džus. Hned po Borkovi dorazil Standa a pak i Andrea s Kubou. Účast se vyšplhala k rekordním sedmi kusům!





O vysoké úrovni příprav exerconu svědčí mimo jiné i to, že jsme zjistili, že vlastně nemáme nic, co bychom potřebovali na poslední chvíli řešit. (Nebo jsme si na to alespoň nevzpomněli.) Radost nám trochu zkalila Sukova omluva, exercon s ním by jistě byl lepší, ale třeba se utrhne na poslední chvíli. Už to tu jednou bylo, tak můžeme doufat. Koordinační porada proto po několika sekundách přešla v obsáhlou debatu o fotoknihách.





Standa přišel v bezvadném tričku s lemurem. Na fotografii vidíme, že byli oba jako živí a zdatně se živili donesenou výživou. Zlatým hřebem večera byly ovšem nové Světelné roky. Standa pyšně prezentoval číslo 4/2019 s obálkou od nového přispěvatele a my jsme si ho většinou hned na místě nedočkavě prolistovali. Mně ho sebrala Olga a dostal jsem se k němu až doma.





Exercon se blíží a my se těšíme!

sš (foto Starknest a sš)