07. 08. 2024 - 1+1=100%

Srpnová porada



Tentokrát se musím omluvit, udělal jsem chybu. Myslel jsem si, že stačí, když si na poradě odsouhlasíme termín další schůzky a pro jistotu ho ještě připomenu v "zápisu" o poradě na webu. Kdo chce přijít, zapamatuje si datum nebo si ho někam poznamená. A kdyby zapomněl, výjimečně otevře odkaz na poslední info na naší webové stránce. To fungovalo u Libora, který nemohl přijít a mailem se omluvil. U ostatních se zájem - s výjimkou jednoho telefonního dotazu, který také skončil omluvou - neprojevil. Proto jsem se rozhodl, že nemusím psát omluvu dvakrát, stačí mailem poslat link na toto zatím poslední info na webové stránce. Ti, koho to zajímá a tento text si přečtou, už budou příště vědět, že pokud nevědí, mohou se podívat na naši stránku. Časy, kdy se na ni objevovaly informace druhý den, jsou už sice pryč, ale nejpozději měsíc před další poradou tam bývá info o minulé poradě včetně plánovaného termínu další.



Tentokrát jsme se tedy ve středu v 18oo U Břízy sešli jen dva. Díky tomu jsme poměrně rychle probrali plány na letošní ercon a dohodli termín další porady - na letošním erconu. Zatím sice ještě není jasné, jak a kdy jeho organizátoři sezvou zájemce, ale mohou využít i webovou stránku, nejsem proti, tím se účast omezí jen na zájemce, nanejvýš ještě na jejich případné příbuzné a přátele.

Borek a já asi přijdeme.



P.S. Obrázky naznačují, že ve chvíli, kdy jsme vyřídili agendu porady, dorazily Lucka a Dana se svými zahraničními přáteli. Ale to už byla jiná pohádka.